Phantom Doctrine 2: Cabal, Gerçek Zamanlı Bir Oyun Olacak

Alternatif bir zaman akışında, 1986 yılında geçecek

İki yıl önce çıkan Phantom Doctrine, sıra tabanlı bir espiyonaj oyunuydu. Soğuk Savaş döneminde farklı bölgelerde ajanlarımızla düşmanın planını çökertmeye çalışmaktaydık. Çift taraflı ajanlar, beyin yıkama gibi özellikler oyuna renk katmaktaydı. Çok başarılı bir performans gösterememiş olsa da döneme ve temaya ilgi duyanlar için ilgi çekebilecek bir oyundu. Bunları göz önünde bulundurunca bir devam oyununun duyurulması biraz sürpriz oldu denilebilir. Duyuruyu devam oyununun bazı özellikleri takip etti.

Phantom Doctrine 2: Cabal, Hitman’i andıran bir yapıya bürünüyor gibi görünmekte. Üçüncü şahıs görüş açısından oynanan, gizlilik odaklı bir oyun olacağı söylenen yapım, ilk oyundakinin aksine, Good Shepherd Entertainment tarafından değil oyunun geliştiricisi CreativeForge Games tarafından yayınlanacak.

Oyunda, Çernobil faciasının bir terörist saldırı olduğu, alternatif bir gerçeklik anlatılacak. Bu saldırı, Cabal adı verilen örgütün saldırılar zincirinin ilk halkasını teşkil edecek. Farklı özelliklerdeki ajanlardan bir ekip kuracağız ve her bir görevde bu ajanlardan birisini seçip göreve atılacağız. Ajanmız; gizlilikle ilerleyecek, rakip bölgelere sızacak, kılık değiştirecek, susturuculu silahlar kullanacak, kısacası görevi gerçekleştirmek için ne gerekiyorsa yapacak. İlk oyundaki komplo tablomuz da oyunda yerini alacak, ancak daha farklı bir şekilde karşımıza çıkacak.

Oyunun Steam sayfası açılmış durumda, ancak çıkış tarihi “Çok Gizli” olarak girilmiş. Çıkış tarihinin gizlilik derecesi sınıflandırmasının oyun severlere açık hale geleceği günü sabırsızlıkla beklemekteyiz, çok yakından takipteyiz :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum