Phil Spencer, Game Pass'in Sony İçin De İyi Bir Fikir Olduğunu Söylüyor

Xbox'ın patronu Spartacus için düşüncelerini açıkladı

Sony'nin şu aralar kendi Game Pass versiyonu için çalıştığını biliyoruz. Sony PlayStation Now ve PS Plus sistemlerini birleştirmeyi planlıyor ve kod adı Spartacus olan bu yeni sistem büyük ihtimalle bu yılın bahar aylarında hayat geçecek. 

Oyuncular bu yeni sistem sayesinde tıpkı Game Pass’teki gibi belirli bir abonelik ücreti karşılığında katalogda yer alan eski-yeni birçok oyuna erişebilecek.

Xbox'ın patronu Phil Spencer'a konu hakkındaki düşünceleri sorulduğunda yine o her zamanki oyuncu dostu ve mütevazi tavrını göstermiş diyebiliriz: "Kulağa bu işi biz çözmüşüz gibi gelmesini istemiyorum ama bence doğru cevap tüketicilerinizin oynamak istedikleri oyunları nerede oynamak isterlerse oynama, kütüphanelerini diledikleri gibi oluşturabilme şansı vermekte yatıyor. Bu yüzden başkalarının da Game Pass veya PC'ye gelmek gibi girişimler yaptığını duyduğumda bana çok mantıklı geliyor, çünkü bunun doğru cevap olduğunu düşünüyorum."

"Bizler yeniliklere devam etmeliyiz, rekabete devam etmeliyiz çünkü yapmakta olduğumuz şeyler bugün için bize avantaj sağlamış olabilir ama bu sadece ilk olduğumuz için, başkalarının yapamayacağı bir şey yaptığımız için değil" diyen Spencer, Sony'nin Game pass benzeri bir strateji benimsemesinin Microsoft'un yaklaşımının doğru olduğunun bir teyidi değil de kaçınılmaz bir hedef olduğunu belirtmiş.

Ben açıkçası Spencer'ın bu girişimden gerçekten keyif aldığını da düşünüyorum, oyuncuların daha fazla oyuna daha uygun biçimde ulaşabilmesi kimse için kötü olamaz zaten.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum