Pillars of Eternity 2'nin İlk Büyük DLC'si Ağustos'ta Çıkıyor

Macera tam gaz devam ediyor

Obsidian'ın son bombası Pillars of Eternity 2: Deadfire'ın üç büyük DLC'sinden ilki olan Beast of Winter'ın kesin çıkış tarihi belli oldu.

Bizleri tropik Deadfire takımadalarının en güneyine, bir mahşer günü tarikatına ev sahipliği yapan bir adaya götürecek olan Beast of Winter, 2 Ağustos'ta yayınlanacak.

Obsidian DLC'nin konusunu "The Watcher'ın her şeyin sonunun habercisi olduğuna inanılır, soğuğun ve çürümenin tanrısı Rymrgand'a tapanlar da Watcher'ı alınyazılarını gerçekleştirmesi için çağırıyorlar" diye özetliyor.

2 Ağustos'ta yalnızca Beast of Winter DLC'si çıkmakla kalmayacak, oyunun 2.0 güncellemesi de gelecek ve buna ek olarak tüm oyunculara ücretsiz olarak sunulacak olan yeni Deck of Many Things hikaye DLC'si de aynı tarihte yayınlanacak.

> Pillars of Eternity 2: Deadfire - Scavenger Hunt ve Pet Kodları

Pillars of Eternity 2'nin ikinci DLC genişleme paketi Seeker, Slayer, Survivor Eylül ayında, üçüncü DLC The Forgotten Sanctum ise Kasım ayında yayınlanacak. Gördüğünüz gibi ek paketler için oyuncuları bekletmiyor Obsidian, maceralar ardı ardına gelecek. Bu üç DLC'de 50 liraya satılan Season Pass'e dahil, paketlerin tek tek fiyatı da muhtemelen 20 lira civarı olacak.

Oyun şimdilik sadece PC için mevcut ama önümüzdeki aylarda PS4, Xbox One ve Switch'e de çıkacak.

Oyunu, Türk Telekom faturanıza 12 ay taksit ile, Playstore'dan satın alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum