PlatinumGames İptal Edilen Scalebound Hakkında Konuştu

Önümüzdeki maçlara bakacaklar.

 PlatinumGames'in Başkanı ve CEO'su Kenichi Sato, Microsoft'un iptal ettiği Scalebound hakkında beklenen açıklamayı yaptı.

9 Ocak 2017'de resmen iptal edilen Scalebound hakkında oyun şirketinin resmi sitesinden bir açıklama yapan Sato, olayların bu yönde gelişmesinden dolayı büyük hayal kırıklığı ve üzüntü yaşadıklarını belirtti.

Geliştirmekte oldukları diğer oyunlara odaklandıklarının altını çizen PlatinumGames CEO'su, "Mart ayında NieR:Automata'yı çıkaracağız, gelecekte de GRANBLUE Fantasy Project Re:Link ve LOST ORDER'ı oyuncularla buluşturmak istiyoruz." dedi.

Bu açıklama ile birlikte PlatinumGames'in Scalebound'un telif haklarına sahip olmadığı ve oyunun temelli olarak rafa kaldırıldığını söyleyebiliriz. Zira bazı oyuncu forumlarda geliştirici firmanın oyunun haklarına sahip olduğu iddia ediliyordu. 

Xbox'ın şu anki patronu Phil Spencer da Scalebound'u iptal etmek zorunda kaldıkları için çok üzüldüğünü Twitter hesabı üzerinden belirtmişti. Spencer, aynı zamanda Xbox oyuncularından oyunu iptal ettikleri için özür de diledi. Spencer, Crackdown 3, Sea of Thieves ve State of Decay üzerinde çok sıkı çalıştıklarının altını çizerken özellikle Sea of Thieves'in yeni bir HALO ya da Gears of War potansiyeline sahip olduğunu söyledi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum