PlayerUnknown's Battlegrounds'un Gün Yüzü Görmemiş Kıyafetleri Ortaya Çıktı

Paltolar güzelmiş PUBG, eklesen fena olmaz aslında.

 Bluehole Studios'un PlayerUnknown ile ortaklaşa geliştirdiği PUBG'nin belki de en büyük eksikliği yeterli kozmetik seçeneği olmaması. Tabii bu oynanışa pek de etki eden bir faktör değil, ancak insan yine de kazandığı puanları harcayabileceği ve yeni kıyafetler alabileceği bir market istiyor.

Oyunun optimizasyonu üzerindeki çalışmalar da bildiğiniz üzere devam ediyor ve PUBG'nin baş geliştiricisi Brendan Greene, oyunun en geç altı aya erken erişimden çıkacağınıduyurdu. Yani tam optimizasyona çok yakın zamanda kavuşacağımız kesin. Asıl konumuza geri dönelim tabii, kıyafetler ve diğer kozmetik seçenekler! PUBG'nin verilerini araştırıp ortaya çıkaran bir grup koca bir galeri paylaştılar. Bu görsellerdeki kıyafetler oyun içerisinde mevcut, ancak oyuna eklenmemişler yani.

Paltolardan ceketlere, eteklere ve kısa şortlara kadar pek çok farklı kıyafet seçeneği var. Bazıları gerçekten havalı duruyor, bazılarıysa sıradan kıyafetler ve pek de dikkat çekmiyorlar. Tüm kıyafetlere ve kozmetik seçeneklere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz Oyungezerler.

Açıkçası karakterim ve onun görünümü üzerine daha fazla seçenek sahibi olmayı çok istiyorum ve eminim ki bu yönde adımlar atacaklardır. Neticede mikro ödeme sistemi oyuna er ya da geç eklenecek ve yeni bir market sistemi gelecek. Bu ekonomik sistemin işlemesi için de o markette ilgimizi çekecek ve bizi orada alışveriş yapmaya itecek şeyler olmalı.

> PUBG'de Şu Ana Kadar 25 Bin'den Fazla Hileci "Banlandı"

Stüdyonun oyuncu dostu çizgisine baktığımızda marketin kozmetikle sınırlı kalacağını ve oyunun P2W (para öde kazan) sistemine dönmeyeceğini düşünüyorum. Umarım bu konuda da yanılmam. 

Oyunun son büyük güncellemesiyle birlikte Groza Taarruz Tüfeği'ne kavuştuk ve bu tüfek gerçekten can yakıyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum