PlayerUnknown's Battlegrounds'un Sunucuları Yoğun Talepleri Karşılayamıyor

Bluehole durumdan üzgün ve çözüm arıyor.

 PlayerUnknown's Battlegrounds'ın sınır tanımayan yükselişi ve oyuncu sayısındaki artışı haliyle oyunun sunucularını bir hayli zorluyor. Hatta artık o kadar zorluyor ki sunucular çökmeye ve yanıt vermemeye başladılar.

Oyunun geliştiricisi Bluehole Studio konu hakkında yaptığı açıklamada "Yakın zamanda yaşadığımız sunucu problemleri sebebiyle ilk olarak herkesten özür dileriz. Bu uzun bekleyişler ve sorunlardan dolayı üzgünüz. Hizmet mimarimizi düzenli olarak geliştiriyoruz ve ortaya çıkan her sorunu en kısa sürede çözüyoruz. Her gün bu tip sorunlara karşı mücadele veriyoruz ve buna rağmen oyuncu sayısının tavan yaptığı dönemlerde beklenmedik sıkıntılar karşımıza çıkabiliyor. Bu sıkıntılardan bazılarını istediğimiz çabuklukta çözemedik." ifadeleri yer aldı.

Fortnite'ın Battle Royale Modu PUBG'yi Kovalıyor

Bluehole'un açıklaması samimi duruyor, ancak oyun bir anda patlayıp da bu noktalara gelmedi neticede. Düzenli bir artışla bu yoğun talebe ulaştılar ve yaşadıkları sıkıntılar öngörülebilirdi. Güney Kore merkezli oyun firması, bu denli büyük bir kitleyle ilk defa çalıştığı için hazırlıksız yakalanmalarını yine de mazur görüyorum ben. Umarım oyuncular da onlara karşı sabırlı davranırlar ve en kısa sürede tüm sorunlar çözülür. Neticede oyuncularını dinleyen ve istekleri doğrultusunda yenilikler yapan bir oyun şirketinden bahsediyoruz.

> PUBG, Steam'in Eş Zamanlı Oyuncu Rekorunu Kırdı

PUBG'nin 2017'nin sonlarına doğru resmi olarak çıkış yapması bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum