PlayStation Hayranları, DualSense İçin Alternatif Tasarımlar Yapıyor

Sony bu tasarımları değerlendirsin

Sony, dün akşam PlayStation 5 ile birlikte hayatlarımıza girecek olan DualSense ile ilgili yeni bilgiler paylaştı malumunuz. Bu bilgiler arasında cihazın nasıl görüneceği de vardı ve çift renkli bir tasarımın tercih edildiğini gördük. Ancak siyah-beyaz tasarım oyun severlerin pek hoşuna gitmemiş gibi görünüyor.

Bu tasarımdan hoşlanmayan PlayStation severler, kendi tasarımlarını paylaşmaya başladılar. Kimileri tek renk kullanımıyla, kimileri ise farklı renklerde nasıl göründüğüyle ilgili denemeler yapmışlar. Kimi canlı renklere yönelirken, kimi biraz daha pastel tonlarda renk kullanımını tercih etmiş. Sonuçta ortaya çeşit çeşit alternatif çıkmış durumda. Burada bir kısmını paylaşmış olayım. (Kullanıcı isimlerine veya görsellere tıkladığınızda ilgili Twitter bağlantısına ulaşabilir, diğer tasarımlara da göz atabilirsiniz):

Paul Nguyen (@ATLFunkyP):

fleshmonk (@thefleshmonk):

Brian (@PS4_Trophies):

Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz sevgili Oyungezerler? Sony’nin tasarımını beğendiğiniz mi? Yoksa sizler de daha farklı bir şeyler görmek mi istersiniz?

YORUMLAR
sSnake
9 Nisan 2020 10:02

Keşke yön tuşları ve akiyon düğmeleri ışıklandırmalı olsaydı diye hep bekledim ama gene olmadı. Tuşun komple ışıklı olması değil sadece düğmelerin içerisindeki ikonlar ve aynı şekilde yön tuşlarının içerisindeki küçük yön ikonları yansa hafiften çok fena olurdu. 

İses
9 Nisan 2020 03:46

Gfi olan renk çok güzel olmuş. 

staycalmboy
8 Nisan 2020 23:23

Şu GoW, spider-man, the last of us ve horizon logolu controllerların olduğu bir görsel vardı. Keşke onu da koysaydınız süper olmuştu çünkü 

8 Nisan 2020 19:30

Bence çok şık olmuş, özellikle gri olanı muhteşem! Kırmızı olan çok sırıtıyor, beyaz çok açık olmuş. Siyah olan da gayet şık. Sony kontrölcülerde benim için her zaman bir adım önde. Xbox'da pillerle uğraş dur yok bitti çıkar pil bul falan uğraşırken ds4de şarjı bitince kabloyu tak oyna, yarım saate doluyor zaten. Bence şu an ps5 daha önde gibi.

Parolamı Unuttum