PlayStation Now'a 2 PS4 Exclusive Oyun Daha Ekleniyor

Bitirmek için yine 3 ayınız olacak

Sony, kendi yayın servisi PlayStation Now'a yakın zamanda iki yeni PS4 exclusive oyunun daha ekleneceğini duyurdu. Oyuncular, PlayStation oyunlarını bulut üzerinden oynatabilen bu sistem sayesinde oyunları konsoldan bağımsız olarak oynayabiliyorlar, yani bu sistemi kullanıp oyun oynamak için PlayStation 4 sahibi olmanıza bile gerek yok. Hatta PC üzerinde PS Now yazılımını kullanarak bu oyunları PC'de bile oynamak mümkün ama bu sistem maalesef henüz ülkemizde mevcut değil. Ancak VPN'le falan uğraşarak başarıya ulaşabiliyorsunuz.

İşte bu sisteme Ocak ayıyla birlikte Horizon Zero Dawn ve Uncharted: The Lost Legacy eklenecek. Eğer bir şekilde PS Now'ı çalıştırabilirseniz PC'nizde de bu oyunları oynamanız mümkün olacak.

Her iki oyun da 2 Ocak tarihinde PS Now'a eklenecek ve 7 Nisan 2020 tarihine kadar oynanabilecek. Sony, sisteme eklediği exclusive oyunlara bu şekilde bir süre sınırı koyuyor, bunun ilk örneğini de duyurulan dört büyük oyunda (God of War, Grand Theft Auto V, Infamous Second Son ve Uncharted 4: A Thief’s End) görmüştük. Bu oyunlar 2 Ocak tarihinde sistemden kaldırılacaklar.

Horizon Zero Dawn'ın ileride PC'ye de gelebileceği söylentileri de var ama bunlar şimdilik pek de ciddiye alınacak iddialar değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum