PlayStation Plus Mayıs Oyunları Bomba Gibi

Quantic Dream festivali

Nisan ayının sonuna geldiğimiz bugünlerde PlayStation sahiplerinin her ay en çok merak ettiği sorulardan birinin cevabını öğrenmiş bulunuyor: PlayStation Plus'ın yeni ayda hangi oyunları vereceği. Nisan ayında PS4 için Mad Max ve Trackmania Turbo'yu veren Sony, Mayıs ayında vitesi biraz daha yükseltmiş gibi görünüyor.

Mayıs ayında PS4 kullanıcılarına sunulacak oyunlar Beyond: Two Souls ve Rayman Legends olarak açıklandı. Sony'nin Beyond: Two Souls'u veriyor olması son derece akıllıca, çünkü kendisi 25 Mayıs'ta yayınlanacak olan Detroit: Become Human'ı geliştiren Quantic Dream'in bir önceki oyunu ve yine tamamen hikaye odaklı. Oyunda önemli roller üstlenen Ellen Page ve Willem Dafoe sayesinde oldukça sinematik bir oyun deneyimi sizi bekliyor olacak. Oyunun şu anki PS Store fiyatı 89 lira.

Rayman Legends'ı ise söylemeye bile gerek yok. Rayman Origins'in devam oyunu olan Legends klasik 2D aksiyon platform denince akla gelen ilk isimlerden biri. Onun da şu anki satış fiyatı 89 lira.

Bu iki oyun dışında elbette PS3 ve Vita kullanıcıları da unutulmadı, ama şunu da hatırlatmakta fayda var ki Sony 2019'un Şubat ayından itibaren bu platformlara artık ücretsiz oyun sunulmayacağını açıklamıştı.

Aşağıda PS Plus'ın Mayıs ayı oyunlarının tam listesini görebilirsiniz:

PlayStation 4

  • Beyond: Two Souls
  • Rayman Legends

PlayStation 3

  • Risen 3: Titan Lords
  • Eat Them!

PlayStation Vita

  • King Oddball
YORUMLAR
Parolamı Unuttum