PlayStation Vita 2013'te Oyuna Doyacak!

Sony 100 üzerinde yeni oyunun yolda olduğunu açıkladı

IGN'e bir demeç veren PlayStation Ürün Planlama Müdürü Don Mesa, 2013 yılı içinde Vita'nın oyuna doyacağını, önümüzdeki aylarda birçok yeni yapımın Sony'nin el konsolunda boy göstereceğini açıkladı. Mesa'nın verdiği diğer bilgilere göre ise Vita sahipleri haftada 18.7 saatini konsolla haşır neşir olarak geçiriyor.

Geçtiğimiz yıl Vita için oyun dünyasından birçok ses yükseldiğini ve bunların genellikle olumsuz yönde olduğunu ifade eden PlayStation Ürün Planlama Müdürü -yükselen sesler arasında arasında Sony'nin Vita için iyi bir reklam stratejisi ortaya koyamaması ve konsol için çıkan oyunların yetersiz olduğu da yer alıyordu- buna rağmen, yapılan araştırmalar doğrultusunda kullanıcıların %86'sının el konsolundan son derece memnun olduğunu ve Vita ile ilgili gelişmeleri yakından takip ettiklerini öğrendiklerini belirtti.

Vita için 2013 yılında yüze yakın yeni oyunun çıkacağını açıklayan Sony yetkilisi bunlar arasında Hotline Miami, Thomas Was Alone, Lone Survivor ve Frozen Synapse gibi yapımların yanı sıra The Walking Dead'in de yer aldığını söyledi. Ne dersiniz Vita'nın geç gelen bu atağı işe yarayacak mı?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum