PlayStation, Yıllardır Kullandığı Sloganı Değiştirdi

PS5 duyurusu yaklaşıyor olmalı

PlayStation, yıllardır kullandığı "For the Players" sloganını geride bırakmaya hazırlanıyor. PS4'ün çıkış fragmanına bu slogan eşlik ediyordu ve o tarihten beri de yıllardır PlayStation'ın kullandığı slogan buydu.

Ancak PlayStation Europe Twitter hesabı, biyografi kısmından bu sloganı çıkardı ve yerine "It's Time To Play" sloganını getirdi. Bu da muhtemelen PlayStation 5 duyurusunun artık iyice yaklaştığı anlamına geliyor. Resmi PlayStation hesaplarında yapılan bu tür değişiklikler hemen dikkat çekiyor ve Sony'nin de planı muhtemelen bunun gibi hareketlerle ilgiyi ve heyecanı arttırmak. Bu sloganı geçen seneki reklamlarda da görmeye başlamıştık, ama zaten o zamanlar da PS5'in geliştirilmekte olduğunu biliyorduk. Yani bu sloganın ortaya çıkması yeni bir olay değil, ama resmi hesaplarda görmeye başlamamız dikkat çekici.

Geçen hafta 4chan'da PlayStation 5 duyurusuna dair çeşitli bilgiler paylaşılmıştı ama elbette bu paylaşımın kaynağı 'belirsiz' olduğu için bu bilgilere şüpheyle yaklaşmıştık. Oradaki maddelerden biri de PS5'in sloganının It's Time To Play olduğuydu.

Diğer maddeler arasında PS5 duyurusunun 5 Şubat'ta yapılacağı ve konsolun Ekim ayında 500$ fiyat etiketiyle piyasada olacağı da yer alıyordu. Eğer o mesajdaki maddeler bir bir gerçek çıkarsa bundan sonra 4chan kaynaklı iddialara da daha bir olumlu yaklaşmaya başlayabiliriz belki :)

 

YORUMLAR
İses
22 Ocak 2020 14:25

Ps5 umarım resimdeki gibi çıkar 

Parolamı Unuttum