PlayStation'a Özel Macera Oyunu The Unfinished Swan, Sürpriz Biçimde PC'ye Geldi

What Remains of Edith Finch'in stüdyosundan

2012 yılında PlayStation 3'e özel olarak yayınlanan The Unfinished Swan, bugünlerde What Remains of Edith Finch ile bildiğimiz Giant Sparrow'un ilk oyunuydu. Zaten Edith Finch de stüdyonun ikinci oyunuydu ve oyun içinde bu ilk oyuna da gönderme vardı. Tabii ki çoğu PC oyuncusu bu oyunun ismini bile duymadı, ama zamanında son derece başarılı eleştiriler alan The Unfinished Swan dün sürpriz biçimde Steam ve Epic Game Store üzerinden PC oyuncularıyla buluştu.

Annapurna Interactive önceden oyunun reklamını bile yapmadan The Unfinished Swan'ı çat diye yayınladı desek yalan olmaz. Oyunda on yaşındaki yetim Monroe ve bir kuğunun hikayesini oynuyoruz.

Oyunun fragmanını izlediğinizde siz de son derece özel bir stile sahip olduğunu göreceksiniz. What Remains of Edith Finch'i oynadıysanız Giant Sparrow'un anlattığı hikayelerin duygusal yanını da biliyorsunuzdur, her iki oyun birbirine bir şekilde bağlı olduğu için bu oyunda da benzer anlar yaşayacağınızı söylememe gerek yoktur herhalde.

Oyun Steam ve Epic Games Store üzerinden %10 indirimli olarak 22.5 liraya alınabiliyor.

YORUMLAR
Kutsikome
11 Eylül 2020 17:09

Çok güzel ama bana göre biraz kısa süren bir oyun. Gerçi hissettirdiği duygular sayesinde her anı dolu dolu geçecek güzel bir macera ilk kez oynayacak oyuncuları bekliyor.

What Remains of Edith Finch'e sahip olanlara 14,35TL gibi bir fiyata geliyor ki şayet o oyundan hoşlandıysanız kaçarı yok bunu da oynamak isteyeceksinizdir. Kısacası türe ilgi duyan kesinlikle baksın derim.

Parolamı Unuttum