Pokemon GO’ya Pikachu’yla Başlayın

Seni seçtim sarışın!

Pokemon GO henüz ülkemizde resmi olarak çıkmadı belki ama paylaşılan uygulama dosyaları sağ olsun yüzlerce kişi şimdiden sokaklarda cep canavarı avcılığına atıldı bile. Gel gelelim oyuna sadece üç Pokemon’dan birini seçerek başlayabiliyorsunuz: Charmander, Squirtle ve Bulbasaur. Evet, Pikachu yok… ve bu çoğu kişi için bir parça hayal kırıklığı demek.

Ama üzülmeyin! Görünen o ki yapımcı Niantic Labs oyunun içine bizim için güzel bir sürpriz saklamış. Polygon’un keşfine bakılırsa Profesör Willow sizden Charmander, Squirtle ve Bulbasaur’dan birini seçmenizi istediğinde hiçbir şey yapmayıp yürüyerek uzaklaşırsanız üçlü haritadan kayboluyor ve bir süre sonra tekrar önünüzde beliriyor.

Eğer bunu bunu dört kez üst üste tekrarlarsanız bu sefer yanlarında yeni bir arkadaş getiriyorlar: Pikachu! O andan sonra küçük, sarı dostumuzun üzerine tıklayabilir ve onu yakalamaya çalışabilirsiniz. Gerisini biliyorsunuz.

Bununla birlikte Nintendo cephesinden üzücü bir haber geldi. Yapılan açıklamada yaşanan sunucu problemleri nedeniyle oyunun Avrupa ve diğer bölgelerde çıkışının şimdilik ertelendiği duyuruldu.

Eh, uygulama dosyası indirenler için bu pek bir şey ifade etmiyor belki ama resmi çıkışını bekleyenler için hayal kırıklığı oldu doğrusu. Bu arada virüslü APK dosyalarının şimdiden internette dolaşmaya başladığını ve uygulamaya verilen izinler kısmını iyi okumanız gerektiğini hatırlatalım. SMS, telefon rehberiniz, internet geçmişiniz gibi şeyler için izin isteniyorsa sakın ama sakın kabul etmeyin. Bol şans avcılar.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum