Pokemon Go'ya Ücretli Abonelik Sistemi Geliyor Olabilir

Acaba sistem nasıl işleyecek?

Bir dönemlerin çılgınlık haline dönüşen oyunu Pokemon Go'ya ücretli abonelik servisi gelebilir. Reddit'teki veri madencilerinin Pokemon Go'nun son versiyonuna ait kodları incelemesinin üzerine ortaya ilginç detaylar çıkarılmış.

Öncelikle ilk dikkat çeken detaya bir göz atalım. İddialara göre bu güncelleme Mega Evolution'lar ile ilgili olacak. Bu sayede Pokemon'larınızı tam potansiyeline ulaştırabileceksiniz. Fakat bunu yapabilmek için öncelikle Mega Evolution geçiren Pokemon'larınıza ait görevleri yapmanız gerekecek. Bu görevler sonucunda Mega Energy kazanabileceksiniz.

Bir diğer dikkat çeken detay ise abonelik sistemi olmuş. Veri madencileri daha önce bu sistemin parçalarını gördüklerini ifade etse de sistem ilk kez bu güncelleme ile mağazanın içerisine eklenmiş olacak. Şimdilik ücretli abonelik sisteminin beraberinde ne getireceği de bilinmiyor.

Yapılan tüm araştırmalara buradaki linkten ulaşabilirsiniz. Yorumlara bakılırsa oyuncular bu sistemden pek memnun görünmüyor. Fakat bu durum Pokemon Go'nun tekrar popüler olmasını da sağlayabilir. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum