Portal'ın Yazarı Daha Fazla Yaşlanmadan Portal 3'e Başlamak İstiyor

Top şimdi Valve'da

Portal ve Portal 2'nin eş yazarlarından Erik Wolpaw, Valve'ın bir an önce serinin üçüncü oyununa başlamasını istediğini söyledi. Psychonauts, Half-Life 2: Episode One ve Two, Left 4 Dead ve Half-Life Alyx gibi oyunlarda da çalışmış olan Wolpaw, artık yaşının geçmeye başladığını düşünüyor.

"Portal 3'e başlamalıyız. Bu mesajım... artık kime gitmesi gerekiyorsa ona" diyen Wolpaw şöyle devam etmiş: "Gün geçtikçe daha da yaşlanıyorum. Portal 3'te çalışamayacak kadar yaşlı olacağımızı düşüneceğimiz noktaya doğru hızla yaklaşıyoruz, bu yüzden bunu artık yapmalıyız".

Wolpaw üçüncü oyun üzerinde kendisinin de çalışmak istediğini ise şu sözlerle anlatıyor: "Üçüncü oyunu yapmayı çok isterim. Yeni bir Portal'da çalışmayı gözümü bile kırpmadan kabul ederim, ama bu benim tek başıma gerçekleştirebileceğim bir şey değil."

Wolpaw bu konuda bir hayli heyecanlı görünüyor ama Valve'daki yoğunluğun da yeni oyunların önünde biraz engel olduğunun farkında. "Her ne kadar Valve'da çalışanların sürekli olarak havuz başında cin tonik yudumlayıp muhabbet ettiği düşünülüyor olsa da, herkes çalışıyor. Yani bir sürü kişiyi o an çalışmakta oldukların işten almanız ve başka bir şey üzerinde çalıştırmanız lazım. Bu durumda bu şey Portal 3 olurdu" diyor.

Portal ve Portal 2 tüm zamanların en yaratıcı, en kaliteli ve en ilham verici bulmaca oyunları arasında gösteriliyor. Serinin üçüncü oyuna kavuşması hepimiz için nefis bir haber olurdu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum