Praey for the Gods'ın Yeni Videosu İyice Shadow of the Colossus Olmuş

Eski tanrı mı o?

Praey for the Gods'ın PAX West 2018 fragmanı yayınlandı ve gördük ki oyun ciddi ciddi Shadow of the Colossus'un ruhani temsilcisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor sevgili Oyungezerler. Yayınlanan videoda yalnız kahramanımız tuzaklarla dolu bir mağaradan geçtikten sonra karşısına eski tanrılardan biri çıkıyor. Aynı Shadow of the Colossus'ta olduğu gibi bu devasa yaratıkları yenmenin yolu zayıf noktalarına ulaşmaktan, o zayıf noktalara ulaşmak da tüylerden müylerden tutunup devlere tırmanmaktan geçiyor. Yani siz de izleyince göreceksiniz, zayıf noktaların gösterilme şeklinden, o noktaya saldırı animasyonuna kadar oyun buram buram Shadow of the Colossus kokuyor.

Ancak sizin de dikkatinizi çekmiştir, oyunun karla kaplı dünyası gerçekten de çok güzel görünüyor. Devlerle yapacağımız kapışmalarda da bolca zekamızı kullanmamız gerekecek gibi.

Hatırlarsanız No Matter Studios'un başarılı bir Kickstarter kampanyası geçiren oyununun ismi aslında Prey for the Gods'tı, ama ne hikmetse bu ismi üzerine alınan Bethesda "Prey isminden mi nemalanacaksınız, sizi gidi siziiii" diyerek stüdyoyu dava etmekle tehdit edince oyunun ismi Praey for the Gods olarak değiştirilmişti. Bu saçma girişimle ilgili düşüncelerimi daha önce uzun uzadıya yazmıştım, merak ediyorsanız okuyabilirsiniz.

Praey for the Gods'ın çıkış tarihi henüz belli değil ama gördüklerimizin iştah kabartıcı olduğu kesin.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum