Prince of Persia: The Sands of Time Remake Artık Ubisoft Montreal’e Emanet

Geç bile kalındı

Prince of Persia: The Sands of Time Remake ilk duyurulduğunda serinin hayranları doğal olarak heyecanlanmıştı. Ama sonrasında paylaşılan tanıtım materyalleri, videolar bir hayal kırıklığına yol açtı. Ubisoft, alınan olumsuz tepkilerin ardından çıkış takviminde değişikliğe gitmiş, oyunun çıkışını belirsiz bir süreliğine ertelemişti. Görülen o ki, bir süre daha devam edecek bu bekleyiş.

Prince of Persia Twitter hesabından yapılan paylaşımda; Prince of Persia: The Sands of Time Remake’in geliştirme sürecine bundan sonra Ubisoft Montreal’in liderlik edeceği belirtilirken, Ubisoft Pune ve Ubisoft Mumbai tarafından bugüne kadar yapılan çalışmanın Montreal ekibi tarafından derlenip toparlanacağı ve oyun severlere en iyi deneyimi yaşatmak için gayret gösterileceği ifade ediliyor. Her zaman olduğu gibi yine oyun severlere gösterdikleri sabırdan dolayı teşekkür edip, önümüzdeki dönemde geliştirme sürecine ilişkin güncel bilgiler paylaşılacağı belirtilerek noktalanıyor açıklama.

Bu açıklamadan çıkartılacak sonuç belli. Serinin hayranları endişelerinde haklı çıktılar, Pune ve Mumbai stüdyoları bu iş için yeterli tecrübeye sahip değillermiş demek ki, sonuç olarak iş Ubisoft Montreal’e kaldı. Bunun bir anlamı da Prince of Persia: The Sands of Time Remake’in geliştirme sürecinin kısa vadede bitmesinin pek de mümkün olmadığı. Ne diyelim, geç olsun güç olmasın. Umarım bu bekleyişin sonunda güzel bir yeniden yapımla çıkarlar karşımıza.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum