Prince of Persia: The Sands of Time’ın Switch Versiyonu, Ubi Store’da Göründü

Bu sefer kendileri sızdırmışlar

Bazı serilerin bizde yeri ayrı olur; oyunun mekaniklerini çok sevmiş olabilirsiniz veya hikayesini çok beğenmişsinizdir ya da çocukluk, gençlik anılarınız vardır o oyunla ilgili. İşte Prince of Persia serisi de pek çok oyuncu için böyle bir seri. Assassin’s Creed gibi bir serinin ilham kaynağı olması, zaten ne kadar önemli bir marka olduğuna işaret ediyor.

Serinin hayranları beklendiği gibi yeni bir oyunla olmasa da yenilenen haliyle seriye dönüş yapmak için gün sayıyor. Bu esnada Ubisoft Store’da oyunun sayfasına göz atanlar oyunseverler, PC, PS4 ve Xbox One versiyonunun yanında Switch versiyonuna da yer verildiğini görmüşler. Ubisoft’un oyunlarıyla ilgili sızıntılar konusunda performansı malum, ama bu daha da hoş bir sızıntı oldu, bu sefer kimseye bırakmayıp biz sızdıralım dediler herhalde :)

Artık herhangi bir şüpheye yer kalmadı, oyunun Switch için çıkacağı da böylece teyit edilmiş oldu.

Prince of Persia: The Sands of Time, 18 Mart’ta serinin hayranlarıyla yeniden buluşmaya hazırlanıyor. İlk videolardan sonra getirilen eleştiriler ne kadar dikkate alındı; Ubisoft, ortaya serinin hayranları tatmin edebilecek bir oyun koyabilecek mi, bu soruların cevabını hep birlikte alacağız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum