Project Borealis'ten Yeni Haberler Var!

Uzun sessizlik bozuldu

Half-Life serisinin ortadan kaybolmasının ardından serinin yazarı olan Marc Laidlaw, hikayenin nasıl biteceği ile ilgili detayları kendi sitesi üzerinden yayınlamıştı. 2017 yılında yayınlanan bu hikaye parçası ile birlikte, Project Borealis de ortaya çıktı. Bu proje, Laidlaw'un hikayesini bitirmeye odaklanıyor.

Yaklaşık 80 kişilik bir gönüllü grubundan oluşan geliştirici ekip, uzun süredir proje üzerinde çalışıyor. 2022 yılından beri haber alamadığımız proje, bu kez "Project Boreal: Prologue" isimli bir fragmanla karşımıza çıktı.

Kara bürünmüş Raveholm'e gittiğimiz fragmanda, değişen Alyx'in sesini duyuyor ve yenilenen düşmanlarımıza yakından bakıyoruz. Kış nedeniyle evrimleşmiş ve "tüylenmiş" (ÖĞK) headcrab'ler dikkat çekici. Project Boreal: Prologue, Project Borealis öncesini konu alacak.

Fragmanın altına ise "Project Borealis'in öncesini anlatacak hayran yapımı bir oyun tecrübesi" notu düşülmüş. Yani bu proje tamamıyla oynanabilir bir oyun olmayacak. Onun için hala Project Borealis'i beklememiz gerekiyor.

Unutmadan oyunu Source Engine ile değil, Unreal Engine ile geliştirildiğini de ekleyeyim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum