Project Cars ve Project Cars 2, Satıştan Kaldırılıyor

Lisans haklarının süresi doluyormuş

Project Cars ve Project Cars 2 için yolun sonu görüldü, her iki oyunun da önümüzdeki aylarda satıştan kaldırılacağını öğrendik. Konu hakkındaki açıklama Project Cars Twitter hesabından yapıldı.

Duyuruda, “Sona eren araç ve pist lisansları nedeniyle hem Project CARS hem de Project CARS 2 önümüzdeki aylarda satıştan kaldırılacak. Oyunlar, oynanabilir olmaya devam edecek ve oyun severler multiplayer dahil oyunların bütün özelliklerinden yararlanmaya devam edebilecekler. Project CARS’ı 3 Ekim’de, Project CARS 2’yi ise 21 Eylül’de satıştan kaldıracağız. Oyuncularımıza en iyi yarış oyunlarını sunmaya odaklanmaya devam edeceğiz ve daha önce belirttiğimiz üzere sıradaki Slightly Mad projesini sizlerle paylaşmak için uygun zamanı sabırsızlıkla bekliyoruz” deniliyor.

Bir süre önce de Fast & Furious Crossroads satıştan kaldırılmıştı, ama oradaki durum daha farklıydı; oyun çok başarısız bulunduğundan böyle bir yola gidilmişti. Project Cars oyunları içinse kaldırılma gerekçesi lisans anlaşmalarının sonlanması. Slightly Mad Studios, bundan sonra neler yapacak bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum