Project Resistance En Az Resident Evil 3 Remake Kadar Yer Kaplayacak

Direnmek faydasız

Resident Evil 3 Remake'in dosya büyüklüğü neredeyse Resident Evil 2 Remake ile aynı olsa da, işin içine Project Resistance'ın da girmesiyle disklerimizde daha fazla yer açmamız gerektiği ortaya çıktı. Normalde ana oyun yaklaşık 21 GB yer kaplayacak, ama Project Resistance çok oyunculu modu da bir o kadar yeri kendisine istiyor ve oyunun toplam büyüklüğü 42 GB'a çıkıyor.

Ana oyunun dosya büyüklüğünün RE2 ile benzeşmesi, oyun süresi ve içerik çeşitliliği hakkında da ipucu veriyor aslında. Sonuçta aynı motoru kullanan iki benzer oyundan bahsediyoruz, howlongtobeat verilerine göre Resident Evil 2 Remake'in ana hikayesi yaklaşık 8 saat, ana hikaye artı ekstralar yaklaşık 13 saat, %100 tamamlamak ise 30 saat civarı sürüyor. Resident Evil 3 Remake de aşağı yukarı bu seviyelerde oyun süresi sunacak gibi.

21 GB'lık kocaman bir alanı işgal edecek olan Resistance ise oyunun Dead by Daylight ve Friday the 13th benzeri, 4'e karşı 1 asimetrik çok oyunculu modu. Bu modda dört oyuncu, yaratık çağırıp tuzaklar kuracak olan bir diğer 'deha' oyuncuya karşı mücadele edecekler. Deha rolündeki oyuncular Mr. X de dahil olmak üzere çeşitli yaratıkları bizzat kontrol ederek diğer oyuncuların karşısına çıkabilecek.

Resistance'ın ayrı satılmayacağını düşünürsek, oynamak istesin ya da istemesin tüm oyuncular bu parçayı da indirmek zorunda olacaklar.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum