PS Plus Ağustos 2019 Oyunları Belli Oldu

Bakalım sizin değerlendirmeniz nasıl olacak…

PS Plus Ağustos 2019 oyunları açıklandı. Önümüzdeki ay PS Plus abonelerine ücretsiz olarak sunulacak oyunlar WipEout Omega Collection ve Sniper Elite 4 oldu.

WipEout Omega Collection içerisinde WipEout HD, WipEout HD Fury ve WipEout 2048’ten tüm içerikler yer alıyor. Fantastik yarış araçları ve ışıl ışıl mekanlarıyla ilginizi çekebilecek bir yarış oyunu, ama aynı zamanda rakiplerinizi çeşitli silahlarla alt etmeye çalıştığınız türden. Metacritic’te paylaşılan 53 incelemenin ortalaması 85 puan, 281 oyuncu değerlendirmesinin ortalaması da 8,2 puan. Dolayısıyla beğenilen bir paket olduğu sonucu çıkartılabilir.

Uzun soluklu keskin nişancı serisinin 2017 çıkışlı üyesi Sniper Elite 4 ise, genel anlamda çok başarılı olduğunu söylemek mümkün değil, ama kötü bir oyun olduğu anlamı da çıkartılmasın. Serinin genelinde olduğu üzere ortalama bir oyun. Metacritic’te paylaşılan 55 incelemenin ortalaması 77 puan, 161 oyuncu değerlendirmesinin ortalaması ise 6,8 puan.

Önümüzdeki ayın ücretsiz oyunları 6 Ağustos tarihinden itibaren indirilebilir olacak. Ne diyorsunuz, Ağustos oyunları sizleri memnun etti mi, yoksa benim gibi önümüzdeki oyunlara bakacağız mı diyorsunuz :) Yorumlarınızı bekleriz.

YORUMLAR
ilke_kurtlutepe
1 Ağustos 2019 12:21

Ben Live Gold'dan daha fazla sevdim bu ayı.

costumID_Twitt
1 Ağustos 2019 03:24

Wipeout'u ayrıca VR olarak oynayabiliyorsunuz.

Orcuncharted
31 Temmuz 2019 21:54

Sniper Elite 4'ü son girdiği indirimden alayım diyordum ama unutup kaçırmıştım. Allah'tan kaçırmışım, yoksa şu an kafayı duvarlara vuruyordum :D :D

Parolamı Unuttum