PS Plus Essential Ağustos 2024 Oyunları Belli Oldu

Neler varmış bakalım

Artık klasikleştiği üzere yeni aya girerken PS Plus Essential ile verilecek oyunlar belli oldu. Ağustos ayının oyunları LEGO Star Wars The Skywalker Saga, Five Nights at Freddy’s Security Breach ve Ender Lilies: Quietus of the Knights olarak açıklandı.

LEGO Star Wars The Skywalker Saga, Star Wars serisinin 9 filmini tek pakette toplayan bir LEGO oyunu. İşin hakkını verdiklerini söylemek mümkün. Filmlerdeki hemen her karakteri oyuna eklemişler. Göndermelerle serinin hayranlarına da selam çakmışlar. Üzerine bir de LEGO oyunlarından alıştığımız o mizahi tarz eklenmiş. Sonuçta ortaya keyifli bir oyun çıkmış.

> LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – İnceleme

Five Nights at Freddy’s Security Breach, popüler Five Nights at Freddy’s serisinin şimdilik son oyunu. Kahramanımız Gregory, Freddy Fazbear’ın Mega Pizzaplex’inde mahsur kalmış. Freddy’nin yardımıyla bir yandan Pizzaplex’in sırlarını keşfedip bir yandan da sabaha kadar hayatta kalmaya çalışıyor.

Ender Lilies: Quietus of the Knights, soulsvania nasıl bir tür denildiğinde örnek verilebilecek oyunlardan. (Soulsvania da ne ola ki? diyorsanız Eser’in Temmuz ayında dergi için hazırladığı “Dünyaya Hoş Geldin Soulsvania Bebek” dosyasına bir bakabilirsiniz). Hikayesi, oynanışı, görsel tarzı ve müzikleriyle başarılı bağımsız oyunlar arasına adını yazdırmıştı. Bir göz atmanızda fayda var bence.

Bu ayın PS Plus Essential oyunlarını 6 Ağustos’tan itibaren oyun kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bakalım bu ayın PS Plus Deluxe oyunları hangileri olacak.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum