PS Plus Kasım 2019 Oyunları Açıklandı

Sony’den güzel bir hamle geldi…

PS Plus Kasım 2019 oyunları açıklandı sevgili Oyungezerler. Önümüzdeki ay bizleri Nioh ve Outlast 2 bekliyor. Belki Outlast 2, türün hastası olanların dışındaki oyuncular için pek de dikkat çekecek bir oyun olmayabilir, ancak Nioh ile Sony’nin güzel bir hamle yaptığını söylemek mümkün.


Her iki oyun da 2017 yılında çıkan oyunlar. Hayatta kalma/aksiyon-macera/gerilim oyunu Outlast 2, 2013’te çıkan ilk oyunun izinden gitmeye çalışmış, ama çok büyük benzerlikler olunca oyuncuların en azından bir kısmının tepkisini çekmişti. Diğer platformlarda görece daha iyi, yüksek puanlar almasına karşın PS4 incelemeleri ve oyuncu değerlendirmeleri ilk oyuna göre düşük kalmıştı. Metacritic’te paylaşılan 41 incelemenin ortalaması 68 puan, 176 oyuncu değerlendirmesinin ortalaması 7 puan olarak görülüyor.

Souls oyunlarından ilham alan Aksiyon-RYO tarzındaki Nioh ise, 2017 yılının en beğenilen oyunları arasında yerini almıştı. Metacritic’te PS4 versiyonu için paylaşılan 100 incelemeden ortalama 88 puan, 1999 oyuncu değerlendirmesinden de 8,5 puan aldığı görülüyor.

Önümüzdeki ayın ücretsiz oyunları 5 Kasım itibariyle indirilebilir olacak. Bakalım sonrasında bizleri neler bekliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum