PS Plus'ın Kasım 2019 Oyunlarından Outlast 2 Yerine Goat Simulator Veriyor

Neyse ki Nioh yerinde duruyor…

Geçtiğimiz hafta PS Plus ile Kasım ayında ücretsiz olarak verilecek oyunlar Nioh ve Outlast 2 olarak açıklanmıştı. Ancak bugün itibariyle Outlast 2 yerine Goat Simulator’ın indirilebilir olduğu görülüyor.

Değişikliğin gerekçesi nedir bilemiyorum (Okurlarımızdan Uğur Sezgün bu değişikliğin sebebinin oyunun Türkiye PSN'inde bulunmaması olduğunu hatırlattı, teşekkür ederiz). Goat Simulator eğlenceli bir oyun olabilir, ancak Outlast 2 açıklanıp da peşine böyle bir değişiklik yapılınca ister istemez garipseniyor. Geçtiğimiz aylarda da PES 2019’un verileceği açıklanıp son anda Detroit Become Human ile değiştirilmişti hatırlarsanız. Sony bunu alışkanlık haline getirmez umarım :)

Kasım oyunları Nioh ve Goat Simulator 5 Kasım - 3 Aralık tarihlerinde indirilebilir durumda. Ücretsiz oyunlara şu sayfadan erişebilirsiniz. Keyifli oyunlar.

YORUMLAR
ugur_sezgun
5 Kasım 2019 19:31

Koskoca Ogz'de değişikliğin sebebinin bilinmemesi utanç kaynağı, birazcık araştırsanız bilirdiniz :)
Tıpki ilk Outlast gibi bu oyunda TR Psn'de bulunmadığı için zorunlu bir değişiklik yapıldı.

sSnake
ugur_sezgun
6 Kasım 2019 10:51

Türkiye'de hiçbir şey "koskoca" diye tabir edilecek bir profesyonellik seviyesinde değil, bu düşünceye alışsanız gördükleriniz ve yaşadıklarınızla daha az hayal kırıklıkları yaşarsınız.

ugur_sezgun
sSnake
6 Kasım 2019 12:59

Buna katılıyorum ama zerre hayal kırıklığı yaşamadım sadece 20 yılın üzerinde aktif bir video oyuncusu olarak ve sektörü de çok yakından takip eden biri olup çokca kez deneyip içine bir türlü giremediğim bir alanda böyle basitlikler görünce rahatsızlık duyuyorum.


Parolamı Unuttum