PS Plus Şubat 2020 Oyunları Açıklandı

Would you kindly…

PS Plus Şubat 2020 oyunları yüzleri güldürüyor sevgili Oyungezerler. Önümüzdeki ay PS4 için The BioShock Collection ve The Sim 4 ücretsiz olarak sunulurken, listeye bir de PSVR oyunu, Firewall Zero Hour eklenmiş durumda.

BioShock hiç şüphesiz oyun dünyasının en beğenilen, en esaslı serilerinden birisi. İlk oyunda bizleri su altı şehri Rapture’a götüren yapımcılar, serinin üçüncü oyunu BioShock Infinite ile gökyüzüne, Columbia’ya çıkarmışlardı. İlk oyun bizleri Andrew Ryan gibi bir karakterle tanıştırmış, ‘Would you kindly’ ifadesini zihinlerimize kazımıştı; Little Sister ve Big Daddy de cabasıydı. İnfinite’te ise kimi oyuncuların en sevdiği karakterlerden birisi olmayı başaran Elizabeth ile tanıştırmışlardı bizi. Yaratılan alternatif dünya, karakterler, hikâye, toplumsal meselelere dair alttan alta verilen mesajlar, kısacası her bir detayıyla kendine has bir seri olmayı başarmıştı. Madem üç oyunu da içeren The BioShock Collection veriliyor, bizlere de seriyi baştan sona tekrar oynamak düşüyor :)

Öyle kafayı hikâyeye, aksiyona takmayayım, şöyle rahat rahat bir oyun oynayayım diyenler için de The Sims 4 veriliyor. Sanal karakterlerimizle sanal bir hayatı icra edeceğiz. Yine evler döşenecek, gardıroplar dolup taşacak, yenilecek, içilecek, partiler düzenlenip eğlenilecek :)

Şubat'ta geçtiğimiz aylardan farklı olarak bir PSVR oyunu verileceğini de öğrenmiş olduk. VR cihazı bulunanlar için bir başka güzel haber olsa gerek.

Önümüzdeki ayın ücretsiz oyunları 4 Şubat’tan itibaren indirilebilir olacak. Şubat oyunlarıyla yüzleri güldürdüler, bakalım Mart oyunları nasıl olacak…

YORUMLAR
Parolamı Unuttum