PS Plus Şubat 2022 Oyunları Açıklandı

UFC4, Planet Coaster ve Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep

Geçtiğimiz aylarda sızıntılar sayesinde öncesinde haber aldığımız PS Plus oyunları için bu ay benzer bir sızıntı olmadı; haliyle resmi duyuruyu bekledik öğrenebilmek için. Dün akşam yapılan açıklamayla Şubat 2022 oyunlarının UFC4, Planet Coaster: Console Edition ve Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure olduğu ilan edildi.

Aslında oyunlar üzerine öyle uzun uzun yazılacak bir şey yok benim için. UFC 4, EA’in lisanslı dövüş oyunu serisinin şimdilik en güncel üyesi. Bu türe ilginiz varsa zaten piyasada fazla alternatifiniz yok.

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure; çerezlik bir oyun, hatta biraz uzun bir demo bile diyebiliriz. Normal şartlarda oyundaki bir bölümü alıp da yeni bir oyunmuş gibi değerlendirmezsiniz, en fazla ek paket dersiniz. Bu daha çok Mart ayında çıkacak Tiny Tina’s Wonderlands için bir ısınma turu olarak tasarlanmış bir demo gibi bana göre; Wonderlands gelmeden hikayeye bir ön bakış atmak isterseniz, ilginizi çekebilir. Daha önce de Epic Games Store tarafından ücretsiz olarak verilmişti; şimdi de PS kullanıcıları benzer bir fırsat buluyorlar.

Önümüzdeki ayın PS5 oyunu ise; Planet Coaster: Console Edition. Listenin de en elle tutulur üyesi diyebiliriz herhalde. Hayallerinizdeki eğlence parkını bir de yeni nesil konsollarda yapmak istiyorsanız, sizleri bu tarafa alalım :)

Önümüzdeki ayın ücretsiz oyunlarını 1 Şubat’tan itibaren kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Benim için biraz zayıf bir liste oldu, belki sizler için iyidir. Umarım Mart ayından daha iyi bir üçlü ile çıkarlar karşımıza.

YORUMLAR
mokanalpa
27 Ocak 2022 13:39

Benim içinde zayıf

Parolamı Unuttum