PS Plus’ta İlk PS5 Oyunu Bugsnax

Kasım ile birlikte artık PS5 oyunları da gelmeye başlıyor

Kasım ayının PS Plus oyunları geçtiğimiz gün açıklandı. Bir süredir sadece PS4 oyunları geliyordu malumunuz, ama artık PS4 ve PS5 oyunları ile yolumuza devam edeceğiz. Tabii, çıkış döneminde PS5 için fazla alternatif olmayacak. Dolayısıyla çıkış oyunlarından birisinin verilmesi gerekiyordu. Bu oyunun Bugsnax olacağını öğrendik.

Bugsnax, önümüzdeki ay PS5 versiyonunun yanında PS4 için de çıkış yapacak. Ancak PS4 versiyonu PS Plus ile verilmeyecek, kampanya sadece PS5 için geçerli olacak. PS4 için ücretsiz olarak verilecek oyunlar ise, Middle-Earth: Shadow of War ve Hollow Knight: Voidheart Edition olarak açıklandı.

Ayrıca, daha önce ilan edildiği üzere, PS5 sahipleri PS Plus Collection ile mevcut nesilden 20 kadar oyuna erişim sağlayabilecekler. Bu oyunların arasında God of War, Bloodborne, Fallout 4, Persona 5, Monster Hunter: World ve Batman Arkham Knight gibi gayet sağlam yapımlar yer alıyor.

Bugsnax 12 Kasım 2020’den 4 Ocak 2021’e kadar ücretsiz olarak sunulurken, Middle-Earth: Shadow of War ve Hollow Knight: Voidheart Edition 3-30 Kasım tarihleri arasında ücretsiz olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum