PS3 Emülatörü RPCS3 Uncharted 3 ve The Last of Us'ı Çalıştırmayı Başardı

İki exclusive için büyük ilerleme

RPCS3 ekibi yeni bir video yayınladı ve PlayStation 3 emülatörünün en yeni versiyonundaki gelişmeleri gösterdi. Ben RPCS3'ün gelişimini takip etmeyi sevenlerdenim, siz de benim gibiyseniz emülatörün The Last of Us ve Uncharted 3 gibi PS3'ün AAA oyunlarında aşama katettiğini öğrenmek hoşunuza gidecektir. Tamam biliyorum, PS3 sahipleri o oyunları beş sene önce oynuyordu ama olsun, gelişme gelişmedir.

RPCS3'ün son yenilikleri arasında söz konusu iki exclusive oyunun nihayet ilk defa oyun içine girebildiğini görüyoruz. Elbette bunu eklememe gerek yok ama bu oyunlar henüz oynanabilir seviyede çalışmıyor ama emülatörlerde en büyük aşamalardan biri bir oyunun oyun içine girebilmek diyebiliriz. Yakın zamanda Switch emülatörleri de Mario Odyssey'de aynı ilerlemeyi göstermişti. Bu da er ya da geç bu oyunların oynanabilir duruma geleceğini gösteriyor.

Bu iki oyuna ek olarak Resistance: Fall of Man, Ninja Gaiden Sigma 2, Bleach: Soul Resurrection, Yakuza oyunları, yine PC'de çıkmamış oyunlardan biri olan The Darkness'ta da ne derecede ilerleme kaydedildiğini aşağıdaki videoda görebilirsiniz:

RPCS3'ün en yeni versiyonunu indirip kendiniz test etmek istiyorsanız resmi web sayfasını ziyaret etmenizi öneririm.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum