Güncelleme Yüzünden PS3'ünüzü Kullanamıyor Musunuz? Buyurun Rehberimize...

PS3'ünüzü tekrar kullanabilmek için işte yapmanız gerekenler.

Yayınlanan hatalı güncelleme çekilmiş ve yerine sağlamı yayınlanmış olsa da arada kullanılmaz hale gelen konsollar var eğer siz de güncelleme maduruysanız yapmanız gerekenler burada.

-Öncelikle en az 168 MB boş alana sahip bir USB depolama cihazına ihtiyacımız olacak. Eğer CECHA00/CECHB00 model bir PS3’e sahipseniz memory stick, SD hafıza kartı yada CompactFlash kullabilirsiniz.

-“PS3” adında bir klasör oluşturun, Bu dosyanın içine de “UPDATE” isimli bir tane.

-Güncellemeyi sitedeki hyperlinkten indirin ve UPDATE klasörünün içine atın.

-Dosyanın adını “PS3UPDAT.PUP” olarak kaydedin.

-PS3 kapalıyken(kırmızı ışık yanıyorken) güç düğmesine basın ve basılı tutun. Konsolun açıldığını belirten ilk biplemeyi duyacaksınız, eliniz çekmeyin. Yaklaşık 5 saniye sonra ikinci bir bipleme duyacaksınız. Elinizi hala çekmeyin ve üçüncü biplemeyi duyana kadar bekleyin, üçüncü biplemeden sonra konsolun ışığı kırmızı olacak ve konsol kapanacak, güç düğmesinden elinizi çekin.

-Tekrar düğmeye basıp yine ilk ve ikinci biplemeleri duyun ve elinizi çekmeyin. İkinci biplemeden 5 saniye sonra bu sefer çift bipleme duyacaksınız. Eğer doğru yaptıysanız “connect the controller using a USB cable and then press the PS button”(kontrol cihazını USB kablosuyla bağlayın ve PS butonuna basın) mesajını ekranda göreceksiniz.

-Kontrol cihazını bağlayın ve USB depolama aygıtını da konsola takın.

-Sadece sistemi güncelleme seçeneğini seçin ve sistemi manuel olarak güncelleyin, diğer seçenekleri seçmenin veri kaybına neden olabildiği belirtiliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum