PS4 Turnuvaları, Oyunculara Evlerinden Ödül Kazanma İmkanı Sunuyor

Mortal Kombat 11’de kozlarını paylaşmak isteyenler ekran başına…

Sony, PS4 Turnuvaları (PS4 Tournaments: Challenger Series) adlı sezonluk turnuvalar serisinine dair bazı bilgiler paylaştı. Bu turnuvalarda, PS4 sahipleri evlerinin rahatlığında, oturdukları yerden oyunlarını oynayıp ödüller kazanmaya çalışıyorlar. Turnuvalar bütün PS Plus abonelerine açık ve oyuncular turnuvada ilerledikçe ödüllere hak kazanıyorlar.


PS4 Turnuvaları serisinin önümüzdeki konuğu Mortal Kombat 11. Bunu FIFA 20, Battlefield 5, Warface ve diğer oyunlar takip ediyor. Sony, bu turnuvaların her seviyede oyuncuya hitap ettiğini ve ödül kazanmak için çeşitli şanslar bulunduğunu da ekliyor.

Mortal Kombat 11 turnuvasının ilk ayağı 6 Ağustos’ta başlıyor. İlk seviyeyi geçmek için dört rakipten üçünü yenmek veya en iyi %40’lık dilime girmek gerekecek. Bunu başaran oyuncular Mortal Kombat 11 PS4 Dinamik Teması ve turnuvanın ikinci aşamasına katılma hakkı kazanacaklar.

Başaramayanlar şanslarını tekrar deneyebilecekler, ilk aşamaya katılmak için 6 haftaları daha olacak. İkinci aşama turnuvalarında çifte eleme olacak, en iyi 32 içerisinde yer alanlar değişen miktarlarda ‘Time Krystals’ kazanacaklar. Bu aşamada ilk 16’da yer alanlar 3. aşamaya geçecek ve bu aşamada eleme usulü mücadeleler ile ilk turnuvanın şampiyonu belirlenecek. Şampiyona 1.000$’lık bir ödül verilecek.

Turnuvalar konusunda iddialı arkadaşlarımızı piste alalım, bakalım aramızda ne yetenekler varmış...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum