PS5 İle İlgili Yeni Duyuru Mayıs Ayı İçerisinde Gelebilir

Ama Covid-19 nedeniyle ertelenme ihtimali var

Sony’nin PlayStation 5 için detaylı bir duyuru yapması bekleniyor malumunuz. Son olarak PS5 DualSense ile ilgili bilgiler paylaşılmıştı. Haliyle, sıra artık konsolun kendisine geldi. PS5’in ne zaman çıkacağı, fiyatının ne olacağı gibi bilgilerin bu programda paylaşılması bekleniyor. Programın önümüzdeki ay gerçekleştirilebileceği iddia edilmekte.

E3’ün iptal edilmesiyle birlikte doğal olarak yeni konsolların duyurulmasına ilişkin planlarda da değişikliğe gidildi. Niko Partners analisti Daniel Ahmad, E3’ün iptali sonrasında oyun dünyasının önemli duyurularının 9-11 Haziran döneminden farklı tarihlere kaydırıldığını, kimilerinin daha önce kimilerininse daha sonra yapılacağını söylüyor. Ona göre, gelecek nesil konsollar/oyunlar ile ilgili duyurular erkene çekilmiş durumda.

Sony’ye yakın bir kaynağa dayandırılan bilgiye göre, PlayStation 5 için hazırlanan programın Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Ancak, Covid-19 salgını nedeniyle planlarda değişikliğe gidilebildiğini de görüyoruz. Bunun son örneklerinden birisi The Last Of Us 2 için alınan erteleme kararı olmuştu. Dolayısıyla, Sony’nin PS5 ile ilgili programının halen önümüzdeki ay için planlanıp planlanmadığı belirsiz.

YORUMLAR
İses
21 Nisan 2020 18:46

Göreceğiz bakalım mayısa birşey kalmadı.

Parolamı Unuttum