Psikolojik Gerilim Oyunu MADiSON, Bu Yaz Bizleri Korkutmaya Geliyor

Haziran’da bizlerle…

Oyun dünyasının herhalde hiç eskimeyecek türlerinden birisi olsa gerek gerilim-korku türü. Metin tabanlı macera oyunlarından bu zamana, çeşit çeşit örneğini gördük. Çok sevdiğimiz seriler dahi yıllar içerisinde ciddi dönüşümler geçirerek devam ettiler yollarına. Mesela, Resident Evil serisinin önce 3. şahıs kamerasından 1. şahıs kamerasına geçiş yaptı; sonra yetmedi bir de bunun üzerine açık dünyayı kattı. Her haliyle sevilmeye, oynanmaya devam ediyor :)

Öte yandan bağımsız yapımcılardan da dikkat çekebilecek örnekler geldi, geliyor. Örneğin; Amnesia, Soma, Observer, Layers of Fear, Outlast gibi yapımlar, türe ilgi duyan oyuncuların da dikkatini çekmeyi başarmışlardı.

Haziran ayında adını bu gibi oyunlar arasına yazdırmaya çalışacak bir oyun daha geliyor; MADiSON için çıkış tarihi belli oldu:

Birinci şahıs kamerasından oynanan MADiSON, psikolojik bir gerilim/korku oyunu. “Karanlık bir odaya kitlenmiş ve bileklerinize kadar kana bulanmış bir halde uyanırsanız ne yapardınız?” sorusunu bilfiil tecrübe edeceğimiz oyunda; Luca adlı karakterimizi, kendisini yıllar önce başlamış bir ritüeli devam ettirmeye zorlayan MADiSON isimli iblisin işkencelerinden kurtarmaya ve bu lanetli töreni sonlandırmaya çalışacağız.

MADiSON'ın PC, PS4, PS5, Xbox Series X/S versiyonları 24 Haziran'da çıkacak, Switch versiyonu ise bir miktar gecikmeyle, yaz aylarında gelecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum