PUBG Mobile'e Cadılar Bayramı İçin Dev İçerik Güncellemesi Geldi

PUBG'de de cadılar haftası başladı

Cadılar Bayramı normalde 31 Ekim'de kutlanıyor ama oyunlar Cadılar Bayramı etkinliklerine genellikle ekim ayının ortasında başlıyor ve kasım ayının ilk haftalarına kadar devam ediyorlar. PUBG Mobile da bu oyunlardan biri oldu.

PUBG Mobile'a bugüne kadar gelen en büyük güncelleme olan 0.15.0 güncellemesi yalnızca cadılar bayramını kutlamakla kalmıyor, oyun keyfini artıran pek çok yeni özelliği de beraberinde getiriyor. Yeni silah ve araçlar, yepyeni özellikler içeren güncelleme ile birlikte Survive Till Dawn - Zombi Modu güncellendi ve daha pek çok yenilik yolda. Oyuncular yeni güncellemeye ücretsiz olarak App Store ve Google Play üzerinden erişebilecekler.

Bu yılın başında PUBG MOBILE, Resident Evil 2 ile gerçekleştirdiği ortaklık kapsamında oyuna Survive Till Dawn modunu ekleyerek, zombileri savaş alanına çıkarmıştı. Bugünden itibaren oyuncular, yenilenmiş objeler ve “cadılaştırılmış” canavarlarla birlikte tamamen yeni bir deneyim sunan Survive Till Dawn zombi moduyla “Cadılar Haftası” ruhuna bürünebilecekler. Bununla birlikte terk edilmiş fabrikalar ve kalelerde bulunan yeni bir düşman insan grubu da oyuna ekleniyor. Oyuncular bu yeni düşmanları yenerek daha iyi ödüller kazanabilecek. Zombileri öldürmek ise hem zombilere hem de diğer oyunculara karşı etkili özel biyolojik savaş ekipmanları kazandıracak.

0.15.0 içerik güncellemesi kapsamında tüm PUBG MOBILE haritalarına ve oyun türlerine eklenen yeni özellikler arasında şunlar yer alıyor:

• BRDM-2 Amfibik Zırhlı Araç – Oyuncular sadece işaret fişeği ile çağrılabilen vealınan hasarı azaltan bu özel tankla hem karada hem de suda yolculuk edebilecekler.
• Çıkıntılara Tutunma – Uzun süredir beklenen çıkıntılara tutunma özelliği ile oyuncularbinalar ve konteynerler arasında tırmanarak daha önce erişilemeyen noktalara gidebilecekler.  
• Desert Eagle – Tüm tabancalar arasında en yüksek hasara ve namlu çıkış hızına sahip bu yeni tabanca, kurşun başına 62 hasar verir. Lazer Nişangâh, Holografik Nişangâh, Silah Lazeri ve şarjör eklentilerine hazır halde geliyor.
• Petrol Varilleri – Tüm haritalarda bulunabilen araç petrol varilleri üzerlerine birkaç kurşun atarak patlatılabiliyor.
• Grafiti – Oyuncular artık dört farklı grafiti tipiyle kendi işaretlerini savaş alanına bırakabilecekler.
• Silah iyileştirmeleri veek düzenlemeler – M16A4, Vector, UMP45 ve MK47 Mutant silahları yeni eklentiler,mühimmat türleri ve taşıma kapasitelerinin yanı sıra diğer performans ve grafik  iyileştirmeleri ile geliştirildi.

PUBG MOBILE, ücretsiz olarak App Store ve Google Play üzerinden indirilebilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum