PUBG Nations Cup'ta 16 Takım Ülkeleri Ve Büyük Para Ödülü İçin Yarışacak

PUBG, espor girişimlerini hızlandırıyor

PUBG Corp’un efsanevi battle royale oyunu için attığı yeni adımlara bir yenisi daha eklendi. Daha önce oyunu görsel olarak yenileyeceğini belirten firma, şimdi de uluslararası bir PUBG turnuvası düzenleyeceğini açıkladı. PUBG Nations Cup adı verilen bu etkinlik ilk olarak Güney Kore’nin başkenti Seul’de organize edilecek.

Paylaşılan basın açıklamasına göre PUBG Nations Cup uluslararası bir turnuva olacak. Kendi ülkelerini temsil eden oyuncular, turnuvayı kazanmaları halinde bol bol ödüle ve kocaman bir kupaya kavuşacaklar. Ödül havuzunun 500.000$ olduğunu belirten yapımcı firma, birinci ekibe farklı sürprizler de hazırlayacak.


4 kıtadan 16 farklı takıma ev sahipliği yapacak turnuvaya katılacak takımlar da farklı yollar ile belirlenecek. Öncelikli olarak “seviyelerine” bakılan oyuncular, “ülkeye özel metotlar” ile de seçilebilecek. Kısacası ülkenin 4 önemli oyuncusu belirlenerek bu üç günlük turnuvada ter dökmeleri istenecek. Bu 16 takım günde 5 maç oynayacak.

PUBG Corp.’un espor direktörü olan Jake Sin, Nations Cup’ın “PUBG’nin ev sahipliği yapacağı ilk global turnuva” olacağının altını çiziyor. 9-11 Ağustos arası düzenlenecek turnuva esnasında PUBG içerisinde de etkinlikler bulunacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum