PUBG Türkiye Şampiyonası 2017 Başlıyor

Hem PUBG finali hem de PBST finali

10 milyon oyuncu barajını aşan ve eş zamanlı 1 milyon oyuncuya ulaşan Playerunknown’s Battlegrounds'un ilk resmi turnuva finali, oyunun Türkiye ve MENA resmi yayıncısı Nfinity Games (TAM Game) tarafından 23 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

TAM Game PUBG Championship 2017 adlı turnuvaya online elemeleri geçen 6 profesyonel takım ve geçtiğimiz günlerde Gamescom’da üçüncülük kazanan Team Bosphorus takımı “özel davetli” olarak katılacak.

Turnuva finalinde dağıtılacak toplam ödül miktarı ise 50.000 TL değerinde. Para ödüllünün yanı sıra turnuva alanına gelen ziyaretçiler ve turnuvayı online olarak resmi PUBG Türkiye kanalından takip eden oyun severler Logitech marka kulaklıktan GPay bakiyesine, Monster ürünlerinden Playerunknown Skin kodu ve tişörtlerine kadar birçok hediye kazanma şansı elde edecek. Ayrıca, etkinlik alanına gelen ziyaretçiler PUBG oyununu indirimli olarak da satın alabilecekler.

PUBG Türkiye Şampiyonası 2017’nin hemen ertesi günü olan 24 Eylül 2017 Pazar günü de, yine aynı alanda, Point Blank Seasonal Tournament (PBST) 3. Sezon Finali ile devam edecek. Türkiye, Azerbaycan ve MENA’nın en iyi FPS oyuncularının şampiyonluk için yarışacağı turnuvada dağıtılacak ödül miktarının 100.000 TL’nin üzerinde lduğu söyleniyor. Şampiyonayı kazanan takım nakit para ve sponsor ödüllerinin yanı sıra Milli Takım olarak Ekim ayında Endonezya’da düzenlenecek olan PBIC 2017 (Point Blank International Championship 2017)’ye katılacak. Bu şampiyonadaki ödül ise 150.000$. Tüm maçlar canlı olarak Point Blank Espor kanalında yayınlanacak. Turnuvayı hem online takip edenler hem de offline finali yerinde izlemek için ’ne gelenler, çekilişlerle 1 Yıllık Barrett, NG ve daha birçok sürpriz hediye kazanabilecekler.

23 Eylül Cumartesi (PUBG) ve 24 Eylül Pazar (Point Blank) günü Yapı ve Endüstri Merkezi (Fulya - İstanbul)'nde gerçekleşecek bu iki turnuvaya ücretsiz olarak katılabilirsiniz Oyungezerler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum