PUBG Veri Madencileri, Yeni Sezon Hakkında Önemli Detaylar Keşfetti

Miramar yenileniyor mu?

PlayerUnknown’s Battlegrounds'un yeni sezonu çok önemli güncellemelere gebe gibi görünüyor. PUBG veri madencilerinin bulgularına göre yepyeni bir battle pass, harita güncellemeleri ve yeni silahlar 5. sezonda bizleri bekliyor olacak.

5. sezonun odağı Miramar olacak. Survivor Pass: Badlands isminin sık sık karşılarına çıktığını belirten madenciler, yeni battle pass'in içerisinde bolca içerik bulunacağını ifade ediyor. İçeriklerin tamamı "badlands" temasını kullanacak ve yeni sezona özel kozmetikler bulunacak.


PUBG Corp., yeni sezonda gözlerini Miramar'a çevirecek gibi görünüyor. Firma, sene başında yenileyeceği haritaları açıklarken "oyunu ve haritalarımızı dengelemek için yeni yollar üzerinde çalışıyoruz. İlk hedefimiz Erangel olacak." ifadelerini kullanmıştı. Görünüşe göre sıradaki güncelleme ise Miramar'a gelecek.

Miramar şimdiki tasarımı ile çok fazla dikkat çekmiyor. Oyuncuların loot dağılımından şikayetçi olduğu harita, yavaş işleyişi ile ün yapmış durumda. Bakalım PUBG Corp., bu sorunların hepsini çözmeyi başarabilecek mi...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum