PUBG'ye İki Tane Yeni ve Oldukça Güçlü Silah Ekleniyor

Keskin nişancı tüfeği mermisi atan hafif makineli tüfek! Çok canlar yanacak çok.

Yıl sonuna doğru hem PC için resmi çıkışını gerçekleştirecek, hem de Xbox One'da erken erişime açılacak olan PUBG'ye içerik gelmeye devam ediyor. Hem de akın akın.

Oyunun çıkışına sayılı zaman kala hala optimizasyon ve buna dayalı performans sıkıntıları mevcut. Hatta oyuna eklenen son güncellemeyle birlikte oyuncular %20'ye varan performans kayıplarından bir hayli çekiyorlar.

dp28  auga3

Oyuna eklenecek yeni silahlardan ilki DP-28 ve Erangel Adası'nın her yerinde karşımıza çıkma ihtimali var. DP-28 bir Rus makineli tüfeği ve 7.62x54mm mermi kullanıyor. Yani Dragunov keskin nişancı tüfeğindeki o korkutucu mermileri seri şekilde sıkıyor. PUBG'de 7.62'lik mermilerin farklı varyasyonları yer almadığı için muhtemelen düz 7.62 mermiyi kullanacak. Zaten aynı mermiyi kullanan Kar 98 keskin nişancı tüfeği de 7.62 kullanıyor. DP-28 yakın mesafede herkesi korkutacak bir silah olacak gibi.

Bahsettiğimiz o ikinci silah ise bir taarruz tüfeği ve beni daha çok heyecanlandırıyor. Zira Steyr AUG A3'ten bahsediyoruz. AUG muhtemelen oldukça güçlü ve iyi bir tercih olacağı için sadece havadan düşen kutularda yer alacak. AUG A3'e oyundaki taarruz tüfeklerine eklenebilen neredeyse her türlü aksesuarı koyabileceğiz. Görsele baktığımızda silahın dürbünsüz geldiğini görüyoruz. AUG da oyundaki pek çok taarruz tüfeği gibi (Rus tüfekleri hariç) 5.56 mermi kullanıyor.

PUBG, Altın Joystick Ödülleri 2017'de PC'nin en iyi oyunuseçildi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum