QuakeCon Bu Yıl Da Sadece Dijital Olacak

Fiziksel için umutlar seneye kaldı

Bethesda, QuakeCon'un bu yıl da sadece dijital bir etkinlik olacağını ve 18 - 20 Ağustos 2022 tarihlerinde gerçekleştirileceğini açıkladı. Bethesda bu karar için hala daha sürmekte olan "belirsizliği" suçladı ve 2023 yılında tamamen fiziksel bir etkinlik için ellerinden geleni yapacağını da söyledi.

Stüdyodan gelen açıklama şu şekilde:

Bu yıl Dallas’a geri dönemiyor olmak sizin gibi bizi de hayal kırıklığına uğrattı. Bu boyutta bir etkinliğin aylar öncesinden planlanması gerekiyor ve bu durumda, karar vermemiz gereken zaman geldiğinde başarılı bir şekilde yüz yüze bir QuakeCon gerçekleştirme kararı alamayacağımız kadar çok belirsizlik mevcuttu. 

QuakeCon ekibi, heyecan verici yeni bir yayın programı, çevrimiçi buluşmalar, çekilişler, bağış fırsatları, sanal BYOC ve daha fazlasını oluşturmak için şimdiden çalışmaya başladı ve haziran ayında daha çok detay açıklayacağız. 

2023’te sizlerle tam kapsamlı yüz yüze bir festivalde buluşmak konusunda kararlıyız ve şimdiden dostlarımızla tekrar bir araya gelmek, en yeni özel PC kreasyonlarınızla devasa bir BYOC yapmak, muhteşem yarışmalar düzenlemek ve katılımcıların deneyebileceği bir sürü yeni güzel oyun ve donanımlar sunmak için can atıyoruz.  

Lütfen yerel QuakeCon programımızın duyuruları için yerel Twitter ve Instagram hesaplarımızı takip edin. 

Bu ağustos sizlerle çevrimiçi buluşmak için sabırsızlanıyoruz! 

QuakeCon 2022'nin detayları, Haziran ayında açıklanacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum