Advertisement

Quantic Dream, Spotlight Markası Altında Indie Oyunlar Yayınlayacak

İlk üç oyun duyuruldu

Hikaye tabanlı oyunlarıyla ünlü Quantic Dream, indie oyunlar yayınlamak için indie yayın markası olan Spotlight'ı duyurdu.

Heavy Rain, Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls gibi oyunlarıyla tanıdığımız Quantic Dream bu marka yoluyla kendi stüdyosu dışında geliştirilen üçüncü parti oyunlara da şans vermiş olacak.

Spotlight by Quantic Dream markası altında yayınlanacak olan ilk iki oyun Under the Waves ve Lysfanga: The Time Shift Warrior olarak açıklandı.

Fransız indie geliştirici Parallel Studio'nun tekno-fütüristik 1970'lerde geçen oyunu Under the Waves'te okyanusta dolaşarak mağaraları ve batıkları gezecek, Stan'in anıları arasında dolaşacağız. Oyun 29 Ağustos'ta çıkacak.

Bir başka Fransız indie geliştirici Sand Door Studio'nun oyunu Lysfanga ise içerisinde taktik unsurların da bulunduğu bir hack and slash oyunu.

Spotlight ileriki bir tarihte de Norveçli Red Thread Games tarafından geliştirilen Dustborn'u yayınlayacak.

“Spotlight by Quantic Dream partner stüdyolara Quantic Dream oyunlarını özel yapan uzmanlıktan faydalanma şansı verecek. Bir oyunda Spotlight by Quantic Dream logosu görürseniz o oyunun Quantic Dream uzmanlarının yardımıyla tutkulu bir ekip tarafından geliştirildiğinden emin olabileceksiniz" diyor Quantic Dream.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum