Quantic Dream, Yeni Bir Oyun İçin Çalışmalara Başladı

Oyun, Parallel Studios tarafından geliştirilecek

İnteraktif film olarak değerlendirilebilecek kategoride oyunlarıyla tanıdığımız, en son Detroit: Become Human ile oyun severlerin karşısına çıkan Quantic Dream, yeni bir proje için çalışmalara başlamış. Aslında halihazırda yeni bir oyun üzerinde çalıştıklarını biliyorduk zaten, ama bu proje, o oyundan farklı.

Paris’te düzenlenen bir ödül programında Quantic Dream tarafından paylaşılan bilgiye göre, Paris merkezli bir oyun stüdyosu olan Parallel Studio ile iş birliğine gildilmiş, yeni bir oyun hazırlanmaktaymış. Bu oyun da Quantic Dream’in önceki oyunlarına benzer tarzda bir oyun olacak gibi görünüyor. Basın bülteninde oyun için kullanılan tanım “hikaye odaklı, atmosferik ve şairane bir sinematografi” şeklinde. Basın bülteninde paylaşılan ifadelerden anlaşıldığı kadarıyla oyun, Parallel Studio tarafından geliştirilirken Quantic Dream dağıtımcılığını üstlenecek.

Parallel Studio, 2015 yılında daha önce Ubisoft, Dontnod Entertainment ve Quantic Dream’de görev almış kişiler tarafından kurulan bağımsız bir stüdyo. Bugüne kadar White Night, Dark Days ve EqqO gibi oyunlar çıkardılar. Bu yeni oyun, onlar için de yeni bir tecrübe olacak gibi görünüyor. Bu iş birliğinden nasıl bir sonuç çıkacak bakalım.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum