Quantic Dream’in PS4 Teknoloji Demosu The Dark Sorcerer, Oyun Oluyor

The Dark Sorcerer’dan Dreamland’e…

Geçtiğimiz haftalarda sizinle bir iddiayı paylaşmış, Quantic Dream’in Star War Eclipse haricinde bir AAA oyun daha geliştirmekte olduğunu ve bu oyunun PS4 için hazırlanan teknoloji demosu The Dark Sorcerer’a dayandığını aktarmıştık.

Bu iddianın sahibi AccNgT Twitter hesabı, oyuna dair yeni detaylar paylaştı. Buna göre; Dreamland kod adıyla geliştirilmekte olan oyun, daha önce de belirttiği gibi mizahi yönü ön planda bir oyapım olarak tanımlanıyor.

Oyunu geliştiren ana ekip Paris’teymiş ve oyunun hikayesi David Cage tarafından yazılmış. 2018/2019’dan beri geliştirilmekte olan oyun, interaktif hikaye anlatımına ve çizgisel olmayan bir hikaye akışına sahipmiş. The Dark Sorcerer’ı esas alarak geliştirilmesinden de anlaşılabileceği üzere bir Ortaçağ fantazisi olacak Dreamland; iddiaya göre Star Wars Eclipse’ten daha gelişmiş bir oyun olacakmış.

Quantic Dream, daha önce de bir başka teknoloji demosu olan Kara’dan yola çıkıp bana göre gayet güzel bir oyun olan Detroit: Become Human’ı oyun severlerle buluşturmuştu. Şimdi bir benzerini The Dark Sorcerer ile yapmak niyetinde oldukları anlaşılıyor. Bakalım bu sefer nasıl bir oyun çıkacak karşımıza.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum