Quentin Tarantino'nun Star Trek Filminin Senaryosu Çoktan Yazılmış

Uzaya bir de Tarantino gözünden bakın!

Quentin Tarantino, Hollywood'un en başarılı yönetmenlerinden birisi, yaptığı işlerin kalitesini anlatmaya gerek yok. Fakat kendisini bir Uzay Yolu içerisinde düşününce akla çok değişik senaryolar geliyor. İşin en ilginç tarafı bunu gerçekten görebilecek olmamız. Quentin Tarantino büyük olasılıkla bir Star Trek filmi yönetecek!

Aslında Tarantino'nun adı Star Trek için ilk kez 2017'nin sonlarında geçmeye başlamıştı. O dönem çıkan söylentiler Quentin Tarantino'nun bir Star Trek filmi yazıp, yöneteceği yönündeydi. Hatta olası filmin J.J. Abrams'ın çektiği filmlerle aynı evrende geçeceği belirtiliyordu. Sonrasında filmden ses soluk çıkmadı, ta ki bugüne kadar! Gelen haberlere göre Quentin Tarantino, Once Upon a Time in Hollywood filminin ardından Star Trek filmi için çalışmalara başlayacak, filmin senaryosu ise çoktan yazılmış bile!

Slash Film'in haberine göre usta yönetmen filmin senaryosundan bahsederken, "elemanlar senaryo işini hallettiler" demiş. Yani yeni Star Trek filminin senaryosu Tarantino tarafından yazılmamış ama usta yönetmen, filmin yönetmen koltuğunda oturacak. Hiç yoktan iyidir gibi gözüküyor.

Bakalım Tarantino'nun da doğruladığı bu yeni Star Trek filmi, ne şekilde karşımıza çıkacak? İşin içinde Quentin Tarantino olunca bir filmden beklentiyi düşük tutmak çok zor. O yüzden filmle ilgili detaylar çıktıkça, heyecan katsayısı da yükselecektir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum