Radical Heights İkinci Bir LawBreakers Olma Yolunda İlerliyor

Üzücü

Bundan iki hafta önce Erken Erişime açılan Radical Heights aslında başlarda oldukça ilgi çekici bir oyun gibi görünüyordu, hatta LawBreakers ile büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Boss Key'in popüler Battle Royale türündeki denemesinin stüdyoyu kurtarabileceği bile düşünülmüştü. Her ne kadar bir çok eksiği olsa da potansiyeli olan bir oyundu, ne de olsa Erken Erişim zaten bu eksikleri kapamak için var. Hatta oyun LawBreakers'ın eş zamanlı oyuncu sayısını bile geçmeyi başarmıştı.

Normalde Battle Royale oyunları başlarda az oyuncuyla başlayıp sonradan iyice açılıyorlar. Bunun en büyük örneğini zaten Fortnite ile yaşadık. Ancak Radical Heights'ta durum tam tersi çünkü oyuncu sayısı ciddi ölçüde düşmeye başladı.

Steam'deki henüz ikinci gününde eş zamanlı 12500 oyuncuya erişen Radical Heights iki hafta içerisinde oyuncularının %82'sini kaybetti ve dün itibariyle eş zamanlı oyuncu sayısı sadece 2200 olarak kaydedildi.

Battle Royale oyunlarının asıl başarısı, diğer BR oyunlarından oyuncu kapmalarıyla gerçekleşiyor aslında. Örneğin PlayerUnknown's Battlegrounds Steam'deki ikinci haftasında H1Z1: King of the Kill'in oyuncularını çalarak eş zamanlı oyuncu sayısını 40binden 80bine çıkarmayı başarmış ve bu artış durmadan devam ederek PUBG'nin 3 milyon eş zamanlı oyuncuya kadar ulaşmasını sağlamıştı.

Fortnite de aynı şeyi PUBG'ye yaptı diyebiliriz. Ama görünüşe göre Radical Heights diğer oyunlardan çektiği oyuncuları korumayı başaramadı ve bu gidiş devam ederse Radical Heights'ı da Boss Key Productions'ın batan oyunları listesinde LawBreakers'ın yanına gömmemiz gerekecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum