Rage 2'de Birbirinden Eğlenceli Hile Kodları Olacak

Bethesda, Rage 2'de bolca eğlence vaat ediyor

Eskiden çoğu oyunda hile kodları olurdu, bunlardan bazılarıyla God Mode açardık mesela, yenilmez olurduk. Kimiyle karakterlerin kafasını büyütürdük, kimiyle duvarlardan geçebilirdik. Devir değiştikçe bu tür şeyler önem veren geliştiricilerin de sayısı azalmaya başladı, Red Dead Redemption 2 gibi oyunlarda her ne kadar hile kodlarının güncel bir örneğini görmüş olsak da artık çoğu oyunda kullanılmıyor böyle şeyler.

Rage 2'de ise o özlediğimiz tarzda eğlenceli hile kodları bulunacak işte. Bunlardan bir tanesine dair dün örnek vermiştik, oyunda NBA Jam'in yorumcusu Tim Kitzrow'un yorumlarını hile kodu kullanarak açabileceksiniz. Oyunda bunun gibi birbirinden eğlenceli çok sayıda hile kodu yer alacak.

Örneğin "He's on Fire" ile Kitzrow'un seslendirmelerini açabilecek, "Son of Thor" ile yakınınıza gelen düşmanlara elektrik çarpabilecek, "Klegg Support" ile Rage 2'nin en gıcık NPC'lerinden birini yanınıza yapay zeka yol arkadaşı olarak alabileceksiniz. Şu aşağıdaki videoyu tekrar izleyin ve bunun acayip eğlenceli olmadığını söyleyin bana :)

Hile kodlarının isimleri bile güzel seçilmiş. Mesela "Git Gud" var, bu sayede tüm düşmanlar tek vuruşta ölecek. Hatta Bethesda bu kodu biraz da argoyla karışık açıklamış sitesinde. Bethesda'nın blogunda diğer hile örneklerini de görebilirsiniz. Ayrıca oyuna sonradan da daha fazla sayıda hile kodu ekleneceğinin de müjdesini veriyorlar. Daha ne olsun?

Rage 2 programcılarından Peter Hastings "birileri orijinal Doom'da 'idkfa' yazdığından beri hileler oyunların ayrılmaz bir parçası oldu. Biz de bu geleneği devam ettirmekten gurur duyuyoruz. Hem çok da eğlenceliler" diye konuşmuş. Bazı hileleri açmak için (sahip olduğunuz edisyona göre) oyun içi para kullanmanız gerekecekmiş ama Bethesda hiçbir hile için gerçek para gerekmeyeceğinin de altını çiziyor.

Rage 2, 14 Mayıs'ta PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum