Rage 2'ye İkinci Genişleme Paketi Geliyor: TerrorMania

Hem de iki hafta sonra

RAGE 2’nin ikinci genişleme paketi RAGE 2: TerrorMania 14 Kasım'da PC'ye, Xbox One'a ve PlayStation 4'e geliyor. Bu yeni genişleme paketinde oyuncular Çorak Vadi'nin çarpık ve lanetli alternatif gerçekliği Deadlands'i keşfe çıkacak.

Bethesda'nın TerrorMania ile ilgili hazırladığı bülten şöyle:

Karanlığın iskelet orduları serbest kalıp yaşayanların dünyasını ele geçirmeden laneti tersine çevir. Söylemesi kolay ama yapması... Bu görevde oyunculara yardımcı olacak yeni silah bir kılıç. Bu güçlü kılıç aynı zamanda iki gerçeklik arasındaki kapının anahtarı (ama çoğunlukla kılıç olarak takılıyor). Kılıcını alıp iskelet ordularının karşısına dikil.

Kapıyı sonsuza dek kapatmak için parçalanan NecroDisc'in parçalarını ararken oyuncular hem tanıdıkları bölgelerin kötülükle çarpılmış hallerine rastlayıp Wellspring (Hellspring) ve Overgrown City (Overbone City) gibi yerlerde gezecek hem de Floating Islands ve Hastane gibi yeni alanları görecek.

> Rage 2 - İnceleme

> Rage 2 Başlangıç Rehberi

RAGE 2: TerrorMania, oyun içi mağazadan 500 RAGE Coin'e (5,00 $) alınarak indirilebilir veya şunları içeren özel TerrorMania Digital Deluxe Yükseltmesi 1750 RAGE Coin'e (17,50 $) edinilebilir:

  • RAGE 2: TerrorMania genişleme paketi
  • Cult of the Death God görevi
  • Reaper Assault Rifle silah görünümü
  • Wasteland Celebrity Phoenix araç görünümü
  • Mutant Monster Truck araç görünümü

TerrorMania hakkında detaylı bilgileri Bethesda'nın web sayfasında görebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum