Rainbow Six Extraction, Bol Bol Ücretsiz İçerik İle Güçlendirilecek

Oyuna olan umudum her geçen gün artıyor

Ubisoft'un Rainbow Six alemini güçlendirmek için planladığı co-op hayatta kalma oyunu Extraction'dan yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Geliştirici ekip bu kez de oyunun çıkışının ardından gelecek ücretsiz güncellemelerden ve bu güncellemelerin içeriklerinden bahsetti.

Yapımcının ifadelerine göre oyun, "Crisis Events" isimli yeni bir etkinlik türüne sahip olacak. Oyunun çehresini değiştirecek bu etkinlikler beraberinde ya yeni bir operatör ya da yeni bir canavar getirecek. Hatta etkinliğin ilk adımında karşımıza çıkacağı netleşen canavar türü de belli oldu.

Her hafta size yeni görevler verecek olan oyun oyuncuyu da bu görevler karşılığında cömert biçimde ödüllendirecek. Oyuna sonradan eklenecek olan Veteran modu ise, en "benim" diyen oyunculara bile zorlu dakikalar yaşatmaya gelecek.

YORUMLAR
CeyK_
15 Kasım 2021 15:00

Oyunu test aşamasında deneme şansı buldum, L4D veya Payday benzeri bir oyun olmuş, R6 ile tek benzer yönü operatör ve silahların aynı olması. Bu nedenle benim pek ilgimi çekmedi, R6 gibi popüler olabileceğini de bu nedenle düşünmüyorum. Belki R6 gibi oyuna girip gerekli durumlarda "extraction" ile sona erdirmek yerine Escape From Tarkov gibi açık ve daha geniş bir mapta oynama ve özellikle de silahları detaylı bir şekilde özelleştirme seçeneği sunsa daha ilgi çekici olabilirdi. Yani, sonuç olarak demeliyim ki online oyunların temel unsurlarından olan rekabet faktörünün olmaması bence büyük eksiklik olacak.   

Parolamı Unuttum