Rainbow Six Quarantine'in Mart'ta Çıkacağı Haberi Doğru Değil

Ubisoft Connect hatası

Ubisoft'un kendi servisi olan Ubisoft Connect, dün Rainbow Six Quarantine sayfasında çıkış tarihi olarak 21 Mart tarihini listelemişti. Ancak Ubisoft bu tarih girişinin bir hata sonucunda yapıldığını ve oyunun Mart ayında çıkmayacağını kesin bir dille söyleyerek hatasını düzeltti. Yani heyecanlananlar için belirtmekte fayda var, Rainbow Six Quarantine Mart ayında çıkmayacak.

Ubisoft bu co-op oyunu 2019 yılında duyurmuş ve çıkış tarihi olarak da 2020'nin ilk aylarını vermişti. Ancak Ubisoft bundan sonra çeşitli oyunlarını tekrar tekrar erteledi, Rainbow Six Quarantine için açıklanan çıkış tarihi de 2021 yılının son aylarıydı. Ubisoft Connect'te böyle bir listeleme yapılması oyunun erken çıkacağını düşündürmüştü ama Ubisoft'un açıklamsına göre oyunun çıkış tarihi değil, sadece çıkış aralığı belli.

Buna göre Rainbow Six Quarantine, 2021-2022 mali yılı içerisinde çıkacak oyunlar arasında yer alıyor. Bu da bu yılın Nisan ayı ile 2022'nin Mart ayı arasındaki döneme denk geliyor.

Elbette bu ertelemelerin sebeplerinden biri de pandemi ortasında, insanların karantina gerçekleriyle boğuştukları bir dönemde "Karantina" isminde bir oyun çıkarmak istememekten de kaynaklanıyor olabilir :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum