Operation White Noise Yayınlandı Ve Rainbow Six Siege 25 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Rainbow Six Siege oyuncu sayısını arttırmaya devam ediyor

Rainbow Six Siege'in en yeni güncellemesi olan Operation White Noise yayınlandı. Tüm platformlara gelen güncelleme ile Seul gökdeleninde gçen Mok Myeok Tower haritası da oyuna katılmış oldu. Bu haritada tüm oyuncular ücretsiz olarak oynayabilecekler.

Sezon 2 güncellemelerinin bir parçası olan Operation White Noise oyuna kendilerine has silahlara sahip olan üç yeni Operatör ekledi. Bunlar Güney Kore'nin 707. Özel Görev Taburundan Dokkaebi ve Vigil ve Polonya'nın GROM CTU'sundan Zofia. Season Pass sahipleri yedi günlüğüne bu üç Operatöre özel erişim sahibi olacaklar, bu sürenin ardından diğer oyuncular da Renown veya R6 Kredileri ile bu Operatörleri açabilecek.

Rainbow Six Siege'in Hedefinde 100'den Fazla Operatör Var
Rainbow Six Siege CS:GO Tarzı Geri Tepme Modellerine Geçiyor

Sezon 2'de oyuncuları daha yeni İtalyan haritası ve iki yeni İtalyan Operatörü de bekliyor. Ubisoft bu konularda ağzını şimdilik sıkı tutuyor ama detaylar geldikçe sizinle paylaşacağız sevgili Oyungezerler.

Ubisoft bugün yaptığı açıklamayla Rainbow Six Siege'in 25 milyon kayıtlı kullanıcıyı geçtiğini de duyurdu. Bu gerçekten de çok büyük bir sayı ve bu artış muhtemelen 3. yıl ile birlikte devam edecek. Üçüncü yılın ilk operasyonu Chimera'da yeni harita olmayacak olsa da oyuna biyolojik tehlike üzerine özel eğitim almış biri Fransız, biri Rus iki operatör gelecek. Rainbow Six Siege hakkında yeni bilgileri Şubat ayındaki Rainbow Six Siege Invitational sırasında öğreneceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum