Rainbow Six Siege Bu Hafta Sonu Ücretsiz Oynanabilecek

Void Edge indirimleri de kapıda

Rainbow Six Siege'in yeni operasyonu Void Edge gümbür gümbür geliyor. Ubisoft, oyunun beşinci yılının ilk sezonunu kutlamak adına bu hafta sonu için oyunculara bir sürpriz hazırlamış. Eğer hala en iyi FPS oyunları arasında gösterilen Rainbow Six Siege'i deneyimlemediyseniz, 5 Mart'ta başlayacak bedava hafta sonu etkinliği tam sizlik bir fırsat olacak. 

Ubisoft, 5-8 Mart arasında Rainbow Six Siege'i ücretsiz hafta sonu etkinliğine sokacak. Bu süre içerisinde tüm haritalar, modlar ve 20 klasik operatörü oynama fırsatı bulabileceksiniz. Buna ek olarak oyunu satın aldığınız takdirde tüm ilerlemeleriniz oyun içerisine aktarılacak.

> Rainbow Six Siege'e 'Solo' Modu Gelecek Mi?

Ücretsiz hafta sonunun ardından oyunu oynamaya devam etmek isteyenler için de oldukça çekici bir fırsat sunuluyor. R6'in Deluxe versiyonunun fiyatı Steam üzerinde yüzde 67 indirim ile 44.55 TL'ye kadar düşmüş durumda. Buna ek olarak içerisinde Year 5 Pass'i bulunduran Gold versiyonunun fiyatı yüzde 45 indirimle 134.75 TL'ye, tüm yılları kapsayan Ultimate versiyonunun fiyatı ise 208.45 TL'ye geriledi. Bu indirimlerin 26 Mart'a kadar devam edeceğini de belirtelim.

Oyunun en yeni operasyonu olacak Void Edge, Oryx ve Iana ismindeki iki yeni operatör ile karşımıza çıkacak. Bu operatörlere ve çok daha fazlasına sahip olmak için Year 5 Pass'i satın alabilirsiniz. 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum